Pandèmia mundial

Defunció d'un pacient de 71 anys hospitalitzat amb Covid

Salut registra un repunt de contagis amb 53 positius des d'ahir

La pressió a l'hospital va a la baixa amb quatre noves altesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 71 anys que estava ingressat a l'hospital amb la Covid-19 va morir anit segons ha anunciat aquesta tarda el cap de Govern, Xavier Espot, que ha donat el condol a la família del difunt. El titular de Salut, Joan Martínez Benazet, ha indicat que el pacient portava setmanes ingressat per la infecció i que havia estat a l'UCI. El traspàs d'una nova víctima de la pandèmia eleva el total a 80 defuncions i a 27 les corresponents a la segona onada iniciada el 13 de juliol.

El ministre de Salut ha informat que avui s'han notificat 53 positius que suposen "un repunt" respecte a les xifres dels últims dies que no és preocupant perquè la mitjana de tres i cinc dies es manté amb "una discreta" tendència a la baixa. El nombre d'afectats augmenta a 7.519, els casos actius són 520, vuit més que ahir, i el de recuperacions ascendeix a 6.919 persones, 44 més que les registrades dijous a la tarda. La taxa de reproducció també evoluciona a l'alça i se situa en 0,99.

La defunció d'ahir i una alta deixen l'hospital Nostra Senyora de Meritxell amb 17 afectats pel virus ingressats a planta i i dos malalts a la Unitat de Cures Intensives, com ahir, amb un pacient que continua requerint ventilació mecànica.

tracking