x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Política

El PS demana si el comú d'Encamp avala el forfet de natura

L'oposició pregunta a la majoria si està d'acord que s'hagi de pagar 100 euros per passar per sòl comunal per forma part de la concessió de Saetde
Enric Riba i David Rios en una sessió de comú d'Encamp

Enric Riba i David Rios en una sessió de comú d'Encamp

Enric Riba i David Rios en una sessió de comú d'Encamp

PS
Actualitzada 18/12/2020 a les 16:06
Els consellers socialdemòcrates d'Encamp han presentat una pregunta perquè el comú respongui en la sessió comunal de dimecres vinent si està d'acord amb el forfet de natura "i el fet que s’obligui a adquirir aquest passi de temporada a esquiadors de muntanya i excursionistes amb raquetes que travessin part del sòl comunal i que forma part de la concessió a Saetde", segons explica en un comunicat.  

L'oposició afirma que vol conèixer el posicionament del comú perquè Encamp és una de les parròquies amb més territori de pistes "i un territori que està concessionat per a les activitats relacionades amb l’esquí alpí". Els consellers de la minoria volen saber si la corporació encampadana ha participat en reunions amb el Govern relacionades amb el forfet de natura i i el conseller David Rios demana si per al comú aquest passi "és la millor opció per facilitar que els excursionistes puguin accedir a paisatges com els Pessons o el Montmalús" ja que és necessari passar per part de l'espai de la concessió de Saetde. I qüestiona si per això "s'ha d`'obligar als excursionistes a pagar 100 euros i treure's el forfet de temporada per tenir dret de pas per terrenys comunals".
Etiquetes
  • #3 Dret de pas gratuït
    (18/12/20 21:05)

    Cap estació farà pagar per creuar la seva estació en fi d'anar a algun lloc fora del domini.
    Surt a totes les webs de les estacions.

    Respondre
  • #2 Encamp SA
    (18/12/20 17:41)

    A Encamp SAETDE FA EL QUE VOL !!! 
    Aixo es el aperitiu, d aqui 4 dies regalarem LA CONCESIO de pistes altre cop als actuals socis de Saetde, 50, 1000 anys si fa falta, amb us exclusiu Hivern i Estiu, i li farem fins al funicamp.... o fins a Beixalis, . aixi SAETDE  sera el amo i senyor d Encamp !!! 
    Ens prenen per rucs !!! 

    Respondre
  • #1 cal Arneto
    (18/12/20 16:16)

    Els de la Massana també em de pagar peatge per passar per terrenys comunals?, tenint en compte que alguns son impracticables a peu durant l'estiu , si no vols que et trepitgi una bicicleta ...

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts