x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Pandèmia mundial

Andorra la Vella i Escaldes repartiran els tests d'antígens a partir de dissabte

Sant Julià serà l'únic comú que començarà demà i Encamp els donarà a domicili a les persones majors de 70 anys
La plaça de braus on es repartiran els tests d'antígens

Plaça de braus

La plaça de braus on es repartiran els tests d'antígens

Fernando Galindo
El cartell promocional del comú d'Encamp per a la recollida dels tests d'antígens.

Encamp repartirà a domicili els tests d'antigen als majors de 70 anys

Les instruccions per a recollir els tests d'antígens a Encamp.

Les instruccions per a recollir els tests d'antígens a Sant Julià

El comú repartirà els tests d'autocribratge demà a la plaça de la Germandat

Les instruccions per a recollir els tests d'antígens a Sant Julià.

Twitter comú de Sant Julià
Actualitzada 17/12/2020 a les 20:10
Andorra la Vella repartirà els tests d'antígens d'autocribratge a partir de dissabte a les 14 hores a la plaça dels braus, davant de l'edifici administratiu del Govern, ja que és "un indret prou gran, amb ventilació i que permet habilitar entrades i sortides separades", segons ha fet saber aquesta tarda la cònsol major de la capital, Conxita Marsol. Marsol ha especificat que hi ha 21.000 ciutadans que podran recollir els tests i ha recomanat que només vingui una persona de la unitat de convivència per recollir-los, per tal d'evitar aglomeracions. Escaldes també ho farà a partir de dissabte, segons ha pogut saber el Diari, i es repartiran al pavelló del Prat Gran fins al dia 24 al matí. El comú recomana també que només hi vagi una persona per unitat de convivència, que podrà recollir totes les proves de la resta de membres sempre que es presenti el carnet de la CASS de cada un d'ells.

El primer comú a fer el repartiment serà el de Sant Julià, que a partir de demà, entre les 15 i les 19 hores ho farà a la plaça de la Germandat. Les persones interessades podran recollir-les per nuclis de convivència i per a altres persones, sempre que es presenti el carnet de la CASS de tots els membres, un requisit imprescindible. L'operatiu també estarà disponible del dissabte 19 al dimecres 23 de desembre, de les 9 a les 19 hores, i de dijous 24 de les 9 a les 15 hores. Cal recordar que l'objectiu és que els residents es puguin fer a casa un test d'antígens abans de les celebracions nadalenques per saber si tenen la Covid i evitar així un augment dels contagis.

Una altra corporació que ha informat de l'operatiu és la de Canillo, que posarà a disposició dels ciutadans els tests d'antígens des de dissabte 19 fins dimecres 23 de desembre, de 9.30 h a 19.30 h. Es podran recollir a les taquilles de l'edifici del Telecabina de Canillo i a les taquilles a l'aparcament del Tarter. El comú canillenc ha recordat que cal dur el carnet de la CASS per poder agafar els tests.

Encamp, tests a domicili
El comú d'Encamp repartirà a domicili als ciutadans majors de 70 anys els tests d'antígens d'autrocribratge. Serà a partir de dilluns, quan també s'habilitaran quatre punts de recollida per la parròquia per a la resta de la població resident major de sis anys. Aquests punts estaran instal·lats al servei de tràmits d'Encamp i del Pas de la Casa (ambdós estaran oberts de 8 h a 17 h, tret del dia 24 que serà fins a les 13 h), així com les oficines de turisme d'Encamp i el Pas (oberts de 9 h a 13 h i de 15 h a 19 h). A més, el comú ha informat que els treballadors comunals i les seves unitats familiars recolliran els tests al seu lloc de treball. La corporació ha recomanat que només una persona de cada unitat familiar reculli els tests, portant un document d'identificació de tots els membres.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts