La policia investiga si es va repetir la violació grupal

La víctima tenia 14 anys al moment dels fets i els tres nois detinguts, 14 i 15

Detinguts tres joves per violar en grup una noiaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia investiga si els tres nois detinguts per la presumpta violació grupal d’una noia van repetir l'agressió sexual conjunta contra ella més d'una vegada. Els fets haurien passat fa uns dos anys, quan la víctima tenia 14 anys i els agressors 14 i 15, i la noia mantenia una relació de parella amb un dels menors arrestats que han passat avui a disposició judicial.

Segons ha pogut saber el Diari, la menor hauria estat violada pels tres presumptes agressors sexuals. Mentre un d’ells abusava sexualment de la víctima els altres dos ho miraven. Un fet, segons han explicat les mateixes fonts, que s’hauria repetit en les tres violacions. Els fets no s'han conegut fins ara perquè la noia no ho va dir al moment que va passar i ha estat ara que un familiar i els serveis socials van començar a sospitar que havia succeït alguna cosa i finalment la noia ho ha explicat dos anys després i s'ha iniciat l'actuació de la policia.

La investigació està judicialitzada i no ha transcendit si els detinguts haurien gravat les agressions sexuals i si hi hauria més persones implicades en els fets. El Diari ha pogut saber que la policia ha intervingut els telèfons mòbils dels tres menors arrestats per buscar informació que pugui determinar si hi ha proves de l'agressió i especialment si es van enregistrar imatges de la violació.

Als tres joves se’ls estaria investigant com a presumptes autors d’un delicte d’agressió sexual constitutiva de violació, que està tipificat amb penes de presó que van dels tres als deu anys. De ser trobats culpables, el fet de ser menors d’edat seria un atenuant a l’hora de fixar la condemna. D’altra banda, també se’ls podrien aplicar els agreujants d’haver executat la violació en grup i de ser la víctima especialment vulnerable pel fet de ser menor d’edat. En el cas de les violacions, l’agreujant d’haver fet l’agressió en grup comporta una pena d’entre sis i quinze anys de presó.

tracking