x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV
Gastronomia

El Celler d'en Toni reconegut com a Bib Gourmand per la Guia Michelin

Els restaurants Kökosnøt, Ibaya i Koy Hermitage també han rebut una distinció
Marcel Besolí, xef d'El Celler d'en Toni, avui al restaurant

Marcel Besolí, xef d'El Celler d'en Toni, avui al restaurant

Marcel Besolí, xef d'El Celler d'en Toni, avui al restaurant

Fernando Galindo
Actualitzada 15/12/2020 a les 13:32
La Guia Michelin ha atorgat la distinció Bib Gourmand a un únic restaurant d'Andorra. El Celler d'en Toni ha estat un dels 53 establiments que enguany ha rebut el guardó que destaca aquells restaurants amb una excel·lent relació qualitat-preu i que és la segona més important després de l'estrella Michelin. "Em vaig assabentar anit per la meva germana que em va trucar de seguida. No ens ho esperàvem perquè en aquests premis on et fixes és en les estrelles i els millors xefs, però no en aquesta distinció, la veritat. Sabíem que estàvem a la Guia Michelin, però vam veure que això era més bèstia" ha explicat al Diari el propietari d'El Celler d'en Toni, Marcel Besolí. Besolí recorda que els experts gastronòmics van venir al restaurant abans de la Covid, amb avís previ, i van provar diversos plats per a fer-ne una valoració de la qualitat i del preu, així com diverses preguntes i fotografies de l'establiment, però que ja no van saber res més fins a anit, quan es van assabentar que passaven a formar part del Bib Gourmand. "És molt xulo. És el pas previ a tenir una estrella, que no la busquem tampoc, però t'indica que és la línia a seguir".

La distinció, que es dona des del 1996, es caracteritza amb una imatge del famós ninot de Michelin que apareix llepant-se els llavis i fent un OK amb els dits, simbolitzant la qualitat de l'establiment. "Ens fa molta il·lusió i és una alegria en aquests temps que corren" afirma el propietari. Besolí assegura que el Bib Gourmand "no representarà un gran increment en la nostra facturació", però preveu que ser l'únic restaurant a Andorra amb aquesta distinció els faci incrementar el nombre de clients sobretot en èpoques de turisme.

Tres restaurants nomenats 'Plat Michelin'
La Guia també va atorgar ahir la distinció de 'Plat Michelin' als restaurants Kökosnøt, a Andorra la Vella, Ibaya i Koy Hermitage, situats a Soldeu. Aquest guardó és el tercer més important i destaca que són establiments amb una "cuina de qualitat". Actualment hi ha 805 restaurants amb aquesta distinció, dels quals 105 van ser nomenats anit.
Etiquetes
  • #8 Johnny
    (15/12/20 22:44)

  • #7 Carmont
    (15/12/20 20:30)

    Felicitats al Celler d'en Toni... s'entén q fan pre avís perq poden venir algun momnnt q tinguin agotat algun producte essencial d plat important

    Respondre
  • #6 Cristina
    (15/12/20 18:42)

    Enhorabona a tot l'equip del Celler!!!

    Respondre
  • #5 Clatellot
    (15/12/20 17:52)

    johny va dir..
    Johny : Doncs queda't a casa!!

    Enhorabona a tot l'equip del Celler d'en Toni i als altres 3 restaurants.

    Respondre
  • #4 Ramon S.
    (15/12/20 15:59)

    Tant dificil es fecilitar a la gent i mes en el moment que estem vivint?

    Felicitats nois!!! a seguir lluitant tots per sortir d'aquesta!!!!

    Respondre
  • #3 Eduard
    (15/12/20 13:44)

    Moltes felicitats a tots els premiats. Gràcies per promocionar al pais.

    Respondre
  • #2 johny
    (15/12/20 13:21)

    clatellades de por

    Respondre
  • #1 Montse
    (15/12/20 12:29)

    Amb previ avís?,ja no és normal per saber realment els plats si són bons o no, considero que hauria de ser sorpresa, perquè ai ja estàs avisat no és el mateix,sense cap crítica al celler, al contrari,moltes felicitats, però penso que hauria de ser efecte sorpresa i no saber cuan venen a menja

    Respondre
8
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2021 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts