TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Pandèmia mundial

Salut notifica 44 positius i els actius se situen en 597

Benazet assenyala que hi ha hagut un lleuger repunt de casos diaris i de la rho els tres darrers dies

Hospital vist desde Engolasters

Hospital Nostra Senyora de MeritxellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Salut ha detectat un lleuger repunt de casos diaris en els darrers tres dies, amb una mitjana diària de 48,6, així com un petit augment de la taxa de reproducció del virus a 0,91. Així ho ha explicat el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, en l'actualització de les dades sanitàries d'avui, en què ha anunciat 44 positius nous. Els casos totals han pujat fins als 7.382, dels quals 6.524 corresponen a la segona onada, mentre que els actius han baixat fins a 597. Les altes totals se situen en 6.706.

El nombre d'ingressats per la Covid-19 es manté estable des d'ahir amb 19 malalts a l'hospital. Tres dels afectats es troben a l'UCI i un d'ells necessita ventilació mecànica. Els pacients hospitalitzats a planta continuen sent 16, la mateixa xifra de diumenge després de la defunció ahir d'una de les persones contagiades per coronavirus.

D'altra banda, actualment hi ha 26 aules en vigilància activa per alumnes positius, de les quals 12 es troben en aïllament total i 14 de manera parcial.

tracking