TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Andbank renova la xarxa de caixers automàtics

Els nous aparells tindran funcionalitats noves, com la possibilitat de fer ingressos de bitllets de 10, 20, 50 i 100 euros

Andbank escollit banc de l'any del PrincipatAndbank

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andbank ha començat la renovació de la xarxa de caixers automàtics, que s'anirà implementant de manera progressiva fins al primer trimestre del 2021, amb l'objectiu d'oferir major seguretat en les operacions i adequar-se a la normativa internacional.

Els nous aparells tindran pantalles més grans i tàctils i permetran fer ingressos en bitllets de 10, 20, 50 i 100 euros, a principis de l'any que ve, així com el control de bitllets falsos o sospitosos segons la normativa europea. Així mateix, durant la darrera fase del projecte s’incorporarà l’operativa 'contactless' amb la qual no caldrà introduir la targeta en el caixer i farà possible actuar de manera més ràpida.

Andbank ja compta amb quatre caixers renovats, com són el del centre de negoci, el de l’oficina de Fiter i Rossell, el de Plaça Rebés i el de l’oficina de Prada Ramon.

tracking