Mobilitat

Neu a 1.200 metres demà al migdia

Les nevades han tornat a provocar el caos viari durant el matí amb retencions a les carreteres generals 2 i 3

Equipaments obligatoris des d'Encamp i la MassanaMobilitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El servei de meteorologia informa que aquesta matinada la cota de neu tornarà a baixar i a primera hora del matí les nevades s'acumularan a partir de la cota 1.400. El front fred anirà baixant durant el matí i es preveu que al migdia nevi a 1.200 metres.

La neu ha obligat a dur equipaments en diversos punts del país aquest matí. El servei de Mobilitat ha recomanat posposar les sortides, prioritzar el teletreball, evitar els desplaçaments innecessaris i utilitzar el transport públicper evitarriscos a la carretera i sobretot retencions.Tot i així, elsconductorss'han trobat aturats a la xarxa viària i durant tot el matí per trànsit dens, sobretot a la Massana, on no s'ha pogut activar el dispositiu a la rotonda d'Anyós per causesmeteorològiquesi Mobilitat ha recomanat demorar les sortides. Les retencions s'han produit principalment a la sortida d'Encamp, en direcció a la capital, i a la Massana, fet que ha provocat les queixes de molts usuaris a les xarxes socials.

Els gruixos no s'han acumulat a Andorra la Vella ni a Escaldes-Engordany, però si que ho han fet a cotes més altes. Les temperatures màximes seran d'´11ºC a Andorra la Vella, 9ºC a 1.500 metres i 2ºC al Pas de la Casa.

tracking