Mobilitat

Equipaments obligatoris a partir de Canillo i la Massana

Les nevades baixaran puntualment als 1.300 metres

Retencions a la Serra de l'Honor aquest matí

Equipaments a partir de la Massana i EncampMobilitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El servei de Meteorologia d'Andorra ha alertat de noves nevades durant la tarda després d'una treva durant el matí i migdia. La neu pot arribar a baixar puntualment fins als 1.300 metres i poden acumular-se tres centímetres als 1.500. Finalment, al vespre s'obriran clarianes i la primera part de la nit serà serena.

Les nevades han provocat algun caos a la xarxa viària del país aquest matí i actualment els conductors han de dur equipaments obligatoris a partir de Canillo i la Massana. A més, els vehicles de 19 tones o superiors tenen restriccions per circular a l'RN22.

La principal retenció d'aquest matí s'ha produït a l'entrada i sortida de la Massana, a un dels punts més problemàtics per a la xarxa viària del país, la rotonda d'Anyós, que ha estat controlada tot el matí per agents de la policia. La neu ha obligat a dur equipaments fins i tot a la capital i els vehicles s'han acumulat a primera hora per les carreteres generals 2, 3 i 4, que han format diverses retencions per l'estat d'aquestes, ja que no estaven prou netes segons han alertat alguns usuaris a través de les xarxes socials. Mobilitat ha advertit aquest matí de la presència de neu a totes les cotes del país i juntament amb Protecció Civil han apel·lat a la prudència dels conductors en desplaçar-se en aquestes condicions. La neu ha arribat a la cota 1.000aquesta matinada

tracking