Política

El PS demana detalls de les operacions amb MasMóvil i Avatel

Pere López vol saber tots els pagaments i cobraments de les transaccions que va fer Andorra Telecom

Pere López el 17 de setembre al ConsellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pere López ha presentat una pregunta al Govern per demanar tota la informació sobre les operacions d'inversió i desinversió que va fer Andorra Telecom amb les societats MasMóvil Ibercom, SA i Avatel&Wikiker, SL. El president del grup parlamentari socialdemòcrata demana detalls de les transaccions amb les dues societats que van des dels assentaments comptables, còpies de totsels pagaments i cobraments vinculats a les operacions,dels estats financers auditats de les dues companyies de tots els exercicis en els quals Andorra Telecom formava part dels accionistes.

López demana a més informació específica de la relació de tots els socis que tenia Avatel des del 2016, de totes les vinculacions d'aquesta societat amb empreses i empresaris andorrans o residents al Principat, els plans de negoci que tenia la companyia i ladocumentació de totes les relacions que existien entre Avatel i Andorra Telecom.

El PS assenyala que planteja aquesta petició per treure l'aigua clara d'una vegada de la relació entre Andorra Telecom i les dues companyies després dels informes del Tribunal de Comptes i que hi hagi informacions "no sempre coincidents sobre la realitat i el resultat de les inversions". López reclama al Govern "un exercici detransparència i esperem que totes les parts afectades ens facilitin, ja no només en el millor termini sinó amb integritat tota la informació" per poder fer la feina de control i recorda que "hi ha diners públics i interessos públics en joc". El socialdemòcrata afirma a més que en les darreres demandes d'informació "Govern no ha volgut donar resposta" a les peticions que han fet.

tracking