Pandèmia mundial

Les farmàcies podran fer tests d'antígens a visitants

Martínez Benazet afirma que no hi haurà efecte reclam als turistes perquè es fa per donar seguretat a les persones que vinguin al país

Les farmàcies poden realitzar tests als residents però no als turistesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consell de ministres ha aprovat avui una modificació del reglament de tests d'antígens perquè es puguin fer a no residents a les farmàcies, laboratories i centres de seguretat laboral autoritzats a fer-los. El titular de Salut ha argumentat que s'ha fet el canvi perquè a qualsevol que vingui al país se li pugui oferir aquest servei "i donar més seguretat als visitants".

Joan Martínez Benazet havia explicat quan es va limitar la prova per detectar la Covid-19 a residents al Principat que no es volia fer un efecte reclam des dels països veïns i aquesta tarda ha indicat que "no podem parlar d'efecte reclam" amb el canvi i que "es liberalitza perquè poden arribar persones a veure les famílies" i així poden tenir accés als tests d'antígens a establiments privats. El ministre ha declarat en la compareixença posterior a la reunió de lexecutiu que la mesura s'ha adoptat després de parlar amb les autoritats sanitàries franceses i espanyoles i ha afirmat que "els veïns ho han entès".

tracking