TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

POLÍTICA

El PS insisteix a saber la indemnització de López, exdirector de l'AFA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup parlamentari del PS va insistir ahir a conèixer l’import que es va pagar com a indemnització a l’exdirector de l’Autoritat Financera Andorrana (AFA), Ramon López. El conseller general socialdemòcrata Quim Miró va presentar ahir una demanda d’empara a la síndica general, Roser Suñé, sol·licitant una resposta a la pregunta que va fer fa unes setmanes demanant la quantitat i que Govern no va concretar en la seva resposta. A més, el grup parlamentari del PS va tramitat una demanda d’informació per obtenir una còpia del contracte de López, així com els informes que avalen la decisió del relleu a la direcció de l’AFA.

Paral·lelament, Miró va denunciar la negativa de l’executiu de facilitar la informació. Des de la formació socialdemòcrata van recordar que el contracte va ser signat el 2017 i es fixava una indemnització en cas de finalitzar abans del 2023 que “podria ser d’una quantitat força elevada”.

tracking