pandèmia mundial

Afluència "moderada" d'esquiadors a Naturlandia en el primer dia d'obertura

L'estació valora positivament l'acollida per part dels assistents, que tenien a disposició un quilòmetre de pista

La pista de Prat de Conangle, durant la jornada d'avuiNaturlandia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Naturlandia ha obert avui al públic nacional l’estació d’esquí de fons de la Rabassa amb una afluència "moderada", segons han indicat des del parc, que ha fet una valoració positiva de la rebuda de l'obertura per part dels assistents. El domini lauredià ha tingut condicionada la pista de Prat de Conangle, d'un quilòmetre, la qual ha estat freqüentada en tot moment, en part pels membres del Nòrdic Esquí Club La Rabassa.

L'estació treballa per ampliar la superficie esquiable aprofitant les recents nevades. La intenció del parc és obrir parcialment durant el cap de setmana l'estació, així com les activitats paral·leles d'oci i natura. A més, s'aniran ampliant les propostes d'acord amb les decisions que es prenguin des de Govern.Des de Naturlandia han remarcat que l'esquí de fons és una de les activitats que s'ha permès a tota Europa, ja que no és necessari cap remuntador mecànic.

Els usuaris han pogut utilitzar el forfet de temporada d’hivern de l’estació o el passi de dia, que tenia un descompte del 50%, i era gratuït per a les persones que han llogat el material. Naturlandia també oferirà el cap de setmana del 12 i 13 una promoció que inclou el forfet, el material i una hora de classe col·lectiva per 25 euros en cas de ser adult i de 18 per als infants de 6 a 13 anys.

D’altra banda, la recollida de firmes per reclamar l’obertura de les estacions per als residents a través de Change.org acumula més de 4.700 firmes. La petició està adreçada al Govern i als dominis esquiables i argumenta que els subscriptors entenen la situació generada per la pandèmia, però que la lleialtat als estats veïns “no hauria de perjudicar els ciutadans durant les festes de Nadal”.

Naturlandia obre avui al públic

Naturlandia obre avui al públic

tracking