Pandèmia mundial

Salut registra 45 contagis i dos nous ingressos

Els casos actius baixen a 734 i els pacients amb Covid hospitalitzats augmenten a 24

Hospital Nostra Senyora de Meritxell

Hospital Nostra Senyora de MeritxellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministeri de Salut ha anunciat avui que s'han detectat 45 positius nous que incrementen el total d'afectats per la Covid a 7.050 des de l'inici de la pandèmia, amb 6.192 corresponents a la segona onada. La xifra d'actius baixa a 734, 22 menys dels que es registraven ahir, i les recuperacions ascendeixen a 6.238 amb les 66 altes donades des d'ahir.

L'ocupació hospitalària augmenta fins a 24 ingressats amb dos nous internaments de pacients amb el virus que situen el total a planta en 21 malalts. A cures intensives es mantenen 3 afectats per la infecció i dos d'ells necessiten ventilació mecànica.

Menys escolars confinats

El nombre de grups educatius en aïllament ha disminuït fins a 9 el que permet que dues aules tornin a fer a partir de demà ensenyament presencial, una de les quals és el de 4t B del col·legi Sant Ermengol, segons ha informat el centre a les xarxes socials. Les classes parcialment confinades també es redueixen amb tres unitats de convivència més sense cap escolar a casa i les aules en vigilància activa continuen sent 42, les mateixes que Salut va notificar dissabte.

tracking