Salut

Retirats dos lots de comprimits per prevenir l'angina de pit

El problema s'ha detectat en un defecte de qualitat en la nitroglicerina, fet que podria provocar que un pacient rebi una dosi inferior a la prescrita

Retirats dos lots de comprimits per prevenir l'angina de pit

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Salut ha alertat de la retirada de dos lots del medicament desolinitrina0,8 mil·ligrams comprimits recoberts sublinguals amb principi actiu de nitroglicerina de la marcaKernPharma. El problema s'ha detectat en un defecte de qualitat en la nitroglicerina, fet que podria provocar que un pacient rebi una dosi inferior a la prescrita.

Lasolinitrinas'utilitzacom a medicament d'urgència en les crisis doloroses d'una angina de pit,estenocàrdiai dolor precordial determinat per isquèmiamiocàrdica, com a profilàctic en l'angord'esforç, d'estrès iangornocturn, en la insuficiència ventricular esquerra congestiva, i per obtenir una evolució i recuperació més ràpides de les zonesmiocàrdiqueslesionades, després d'un infart.

El medicament es fa servir en el tractament de quadres potencialment greus i per aquest motiu s'ha ordenat la retirada preventiva de totes les unitats dels lots R002 i R003. Els pacients que disposin d'unitats d'aquests lots, hauran de reemplaçar-les en el termini de temps més breu possible. Així mateix, es recomana als pacients que no abandoni el tractament i que vagin al metge perquè li sigui prescrit un medicament alternatiu.

tracking