Lleure

Vallnord oferirà activitats a partir del 8 de desembre

Naturlandia reobre demà amb promocions per a residents

Una imatge d'aquest matí de Vallnord Pal ArinsalFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vallnord Pal Arinsal obrirà el 8 de desembre la zona de trineus de Pal i oferirà altres activitats alternatives, segons ha fet saber l'estació. Les ofertes d'oci que es permetran a Pal i Arinsal se sabran "a mesura que passins els dies", però el restaurant Expresso, a la Caubella de Pal, estarà disponible a partir de dimecres.

L'estació ha fet aquest migdia un test d'antígens a una cinquantena dels treballadors que estaran de servei aquests dies i que han donat tots negatiu. Això permetrà que demà Vallnord obri el restaurant del Coll de la Botella, que estarà disponible només fins al 8 de desembre, i posteriorment ho farà únicament els cap de setmana fins a l'inici de la temporada. El primer sopar de muntanya es farà el 7 de desembre al mateix restaurant.

Naturlandia reobre demà amb promocions

Naturlandia inicia la temporada d'hivern demà amb l'obertura al públic del tobotronc, l'Airtrek i la tirolina, el parc d'animals amb visites guiades, l'aula de natura i un nou airtrek infantil, segons ha anunciat aquesta tarda. La nova atracció és una infraestructura de fusta amb proves motrius i habilitats per a infants.

L'ecoparc lauredià ofereix una promoció de 19,5 euros per a adults i infants de més de 120 cm que permet accedir a totes les atraccions i que té un preu de 10 euros per als nens més petits. Els dos restaurants també reobren les portes i les instal·lacion d'esquí segueixen tancades fins que les condicions ho permetin, precisen des de Naturlandia. L'accés al tobotronc es farà assignant horaris per evitar aglomeracions i estarà operatiu si la meteorologia ho permet.

L'horari des de demà fins a dimarts 8 de desembre serà des de les 9 a les 17 hores i després es tornarà a obrir el cap de setmana del 12 i 13 de desembre. Naturlandia avaluarà després els dies d'obertura en funció de l'evolució de la pandèmia i de les condicions climàtiques, segons han indicat des de l'ecoparc de la Rabassa.

Stop Tobotronc diu que la sentència del TS pot establir un precedent

tracking