x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Música

Concert "De pel·lícula" a l'Auditori Nacional

Un quartet de cordes de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra interpretaran temes tan coneguts com James Bond, Harry Potter, Moon River o Cinema Paradiso
El cartell del concert

Concert "De pel·licula" a Ordino el dia 20 de desembre

El cartell del concert

Fundació ONCA
Actualitzada 04/12/2020 a les 20:19
El Comú d’Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà organitzen a l'Auditori Nacional el dia 20 de desembre a les 12 hores el concert "De pel·lícula!" a càrrec d’un quartet de cordes de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra, format per Francesc Planella i Àlex Arajol (violins), Elias Porter (viola) i Carolina Bartumeu (violoncel). Els músics interpretaran temes tan coneguts com James Bond, Harry Potter i la pedra filosofal, Moon River, Malson abans de Nadal, Eduard Manstisores, Els set magnífics, La missió, L’èxtasi de l’or, Cinema Paradiso, El bo, el lleig i el dolent, Fins que li va arribar l’hora, Els Gremlins, i El Tango de Roxanne. La selecció musical i arranjaments són a càrrec de Francesc Planella, sota la direcció escènica, dramatúrgia i selecció de textos, de Joan Hernández.

L’aforament de l’Auditori Nacional és limitat i les entrades pel concert es poden adquirir a través del web www.ordinoclassic.ad i a l’Oficina de Turisme d’Ordino al preu de 15 euros per localitat. El dia del concert no hi haurà venda de localitats a la taquilla.

De pel·lícula! és una proposta musical i teatral en què les notes i la paraula s’entrellacen per homenatjar el món del cinema, que, a través de les seves històries, ens ha fet viatjar. Músics i actors faran passar una bona estona al públic i li faran reviure les bandes sonores acompanyades de diàlegs en viu, mentre es projecten els cartells de cada film interpretat. La proposta vol ser també un homenatge a la figura d’Ennio Morricone, desaparegut el mes de juliol passat. El concert comptarà amb la presència dels actors andorrans, Núria Montes i Boris Cartes.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts