Govern crea un registre per tenir informació sobre el model energètic

Carles Miquel explica que l’interès de les certificacions és acreditar que una energia s’ha creat a Andorra

El director de l'Oficina de l'Energia i el Canvi Climàtic, Carles Miquel.SFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Govern ha creat el Registre Energètic Nacional (REN) que té com a objectiu facilitar la recuperació d’informació sobre el model energètic i la integracció de processos en un entorn digital. A més, s’ha generat un certificat de garantia d’origen d’energia elèctrica. Aquests són dos reglaments ques es despenen de la Llei d’imupls de suficiència energetica del canvi climàtic, que es va aprovar ahir en consell de ministres i que entrarà en funcionament un cop es publiqui al Butlletí Oificial del Principat d’Andorra (BOPA).

El director de l'Oficina de l'Energia i el Canvi Climàtic, Carles Miquel, ha explicat aquest matí en roda de premsa que l’interès de les certificacions és acreditar que una energia s’ha creat a Andorra i que pugui ser comercialitzada cap a aquells interessos que vulguin millorar la responsabilitat corporativa.

Pel que fa al registre energètic, quedaran reflectides les quantitats d’energia, els preus i altres energies, que han de servir per ampliar l’inventari de gasos amb afecte hivernacle.

tracking