x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
infraestructures

Padreny demana al Govern si està a favor de construir un aeroport nacional

El PS sol·licita conèixer si l'executiu vol un projecte com el de Grau Roig
Està previst que l'aeroport es construeixi a la zona de Grau Roig.

El Govern presenta l'aeroport a l'OACI perquè el validi

Està previst que l'aeroport es construeixi a la zona de Grau Roig.

Fernando Galindo
Actualitzada 02/12/2020 a les 13:12
El conseller general del Partit Socialdemòcrata Roger Padreny ha tramitat una pregunta a Sindicatura dirigida al Govern. Padreny ha vol saber si l'executiu està a favor de la construcció d'un aeroport en territori nacional, com el del projecte a la zona de Grau Roig, després de saber per la premsa, segons afirma el conseller, que el Govern l'havia presentat a l'Organització de l'Aviació Civil Internacional (OACI) per tal que se li concedeixi el certificat de viabilitat tècnica.

El president de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andor­ra, Miquel Armengol, va avançar al Diari el passat novembre que la part tècnica del projecte “ja ha acabat” i que malgrat falti la certificació és un aspecte que “no ens preocupa gaire” perquè les empreses que han fet l’estudi són “de renom internacional” i treballen en aquest organisme d’aviació.
Etiquetes
  • #4 Pep
    (03/12/20 10:36)

    Al.lucino,!! i molt!!! amb la mateixa història de aeroport.. amb la excusa de que així ,si estanca les carreteres podrem surtir amb avió .... De veritat es pot ser tant curtet .. algú anat al aeroport de Barcelona últimament.... Tot tancat , tal com embarcas surt l'avió ,pq ?? Dons fàcil ,pq tampoc, i a vols comercials ,la gent no pot surtir del seu país ,per lo tant la excusa de que si tancant les fronteres tampoc podràs anar en lloc ,pq per 4 andorrans i tres guiris puguin marxar, cap companyia posarà un avio per portar 10 persones ...

    Respondre
  • #3 Un pas de tir
    (02/12/20 21:37)

    Els astronautes ja els tenim, ara cal contruir un pas de tir, i un coet per enviar-los a l'espai amb un bitllet d'anada simple.

    Respondre
  • #2 E.T.
    (02/12/20 17:08)

    Ja que hi sóm, podrien fer una pista per OVNIS.
    Seria la millor atracció!.

    Respondre
  • #1 Hanns
    (02/12/20 15:11)

    Es curiós l'interès desorbitat i l'insistència repetitiva, que té Miquel Armengol perquè és faixi aquest aeroport al grau, caldria saber quin motiu amagat el mou, i per altra banda demanar als veïns d Encamp i Canillo que seran els primers afectats pels sorolls d'aproximació i enlairament dels avions, així com la pèrdua de valors de les propietats, edif , hotels .xalets per tenir el trànsit aeri per barret. En aquest cas 1 punt a favor del PS

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts