x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Finances

Eric Jover aborda les vies de col·laboració amb el Fons Monetari Internacional

Actualitzada 01/12/2020 a les 07:25
El ministre de Finances, Eric Jover, i el secretari d’Estat d’Afers Financers Internacionals, Marc Ballestà, es van reunir ahir telemàticament amb el director de la circumscripció belga i holandesa del Fons Monetari Internacional (FMI), Paul Hilbers, per repassar les vies de col·laboració. Hilbers va exposar que Andorra pot sol·licitar ajuts tècnics a l’ens internacional en matèria estadística, pressupostària, fiscal o per al sector financer, i va compartir amb Jover la importància de transformar la crisi sanitària en noves oportunitats de millora, com ara assolir societats més sostenibles.
Andorra és membre de l’FMI des del mes d’octubre i es va adscriure a la circumscripció belga i holandesa, la quarta amb més importància dins l’organisme i que inclou, a banda d’Andorra, Armènia, Bèlgica, Bòsnia i Hercegovina, Bulgària, Croàcia, Xipre, Geòrgia, Israel, Luxemburg, Moldàvia, Montenegro, Holanda, Macedònia del Nord, Romania i Ucraïna.
Etiquetes
  • #2 Mario Draghi
    (01/12/20 19:32)

    L'FMI no ha resolt mai una crisi ... més aviat les aprofundeix amb la seva usura i parasita sobre els països endeutats, Andorra és un cadàver econòmic, i l'FMI ho sap.

    Respondre
  • #1 Breaking Bad
    (01/12/20 14:16)

    Quina por que un químic, enlloc d'estudiar la matèria, les seves propietats i els resultats de les interaccions, es dediqui a fer “política del màrketing” també coneguda com mucho lilili y poco lalala. Fas molta por...

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts