x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Política

Terceravia demana construir un nou hospital

Pintat considera "prioritari" començar a dissenyar un nou centre per la pandèmia i per l'envelliment de la població
Actualitzada 30/11/2020 a les 15:27
Terceravia ha presentat una esmena parcial al projecte de llei del pressupost perquè es destini una partida de 300.000 euros per planificar la construcció d'un nou hospital per disposar de capacitat tant per tractar la Covid-19 com d'altres malalties. El president del grup parlamentari de la formació, Josep Pintat, afirma que "tenint en compte la pandèmia actual, l'envelliment de la població i la dependència sanitària que tenim de l’exterior, des de la nostra formació creiem prioritària idear un nou espai hospitalari, com un projecte de futur", en un comunicat d'aquesta tarda. Pintat manifesta que la construcció d'aquesta nova infraestructura hauria d'anar acompanyat "d'un canvi de la política sanitària per ampliar la capacitat del sistema de salut i esdevenir un centre sanitari referent per al nostre entorn, els Pirineus i Arieja" i precisa que el nou hospital "pot ser un nou servei de futur i suposar un focus per a la inversió estrangera, diversificant així l'economia del país".

La formació que lidera Pintat ha presentat avui les esmenes parcials al pressupost perquè Govern ajorni inversions que terceravia considera que no són prioritàries en aquest moment. El grup remarca que s'ha de disminuir el dèficit per la situació d'incertesa econòmica provocada per la crisi de la Covid-19.
Etiquetes
  • #15 Bordes d'Envalira
    (01/12/20 06:38)

    Déu-n'hi-do, actualment no podem ni pagar l'actual, per cert, principal responsable del dèficit de la CASS, i que ha de cobrir Govern, ..., i a aquest senyor no se li ocurreix res millor que fer-ne un altre, ..., i com té pensat financiar-lo, potser amb un impost a les grans fortunes?

    Respondre
  • #14 Robert
    (30/11/20 22:46)

    I un centre per enviar hi els nostres politics tambe

    Respondre
  • #13 Jaume
    (30/11/20 21:38)

    Pels efectes post-confinament i per la depressió econòmica, es requereix un servei de Salut Mental amb un espai digne, no una presó sense terrassa. A la Comella al menys disposen de pati per prendre l'aire i el sol. No és propi d'un país desenvolupat tenir una area que clarament s'ha quedat petita i no té no un jardinet on estirar les cames i prendre l'aire. Es absolutament prioritari...

    Respondre
  • #12 Maria Urgell
    (30/11/20 20:55)

    Sr. Pintat, doni instruccions al Sr. Majoral d'aportar la part proporcional al fons solidari de govern que correspon a Sant Julià. Hi ha moltes empreses a ajudar, moltes famílies també. Igual es pensa que demà, tots vacunats; i passat demà, el país en plena remuntada. No sigui "gafe": contenti's amb Naturlandia.

    Respondre
  • #11 Pintat forever!
    (30/11/20 20:35)

    Naturlandia busca on invertir el seu capital. Trobat:al nou hospital.

    Respondre
  • #10 KKarlitos
    (30/11/20 19:51)

    A Naturlandia seria un lloc magnific....! El 50% que pagui UL Unio Laurediana, seria una actitude molt democrata, plena de virtud i d´ ÈTICA.

    Respondre
  • #9 Marc
    (30/11/20 19:32)

    Ho trobo molt bona idea, ningú en l'ultim any a Europa ha construït cap hospital, es una vergonya, els xinesos si. Això es Bona idea, hem d'aprendre de la gestió de la emergencia.

    Respondre
  • #8 Jep
    (30/11/20 19:13)

    Els Xinos!!! Que ens el facin els Xinooos!!! Sispli, vaaa, que el faran ràpid i baratet...

    Respondre
  • #7 ignasi
    (30/11/20 18:05)

    Molt mes assenyat planificar noves infrastructures hospitalàries que aeroports al Grau Roig o telecabines a Enclar.La demanda de serveis de salut està assegurada. El turisme de masses ja ha tocat sostre.

    Respondre
  • #6 Marta
    (30/11/20 18:01)

    Amb aquests dinerets podríeu fer una pujada de sou a tot el personal si no voleu que marxin a França o Alemanya a treballar... prou de construir hospitals sense professionals, això ja sembla Madrid 

    Respondre
Veure’n més
15
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts