x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Pandèmia mundial

Salut registra 60 casos nous però els actius disminueixen fins als 800

Fins a 84 pacients han rebut l’alta en les darreres hores i l’hospital té 29 ingressats
L'hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Salut registra 60 casos nous però els actius disminueixen fins als 800

L'hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Fernando Galindo
Actualitzada 29/11/2020 a les 06:55
El ministeri de Salut va reportar ahir 60 casos que es van produir en les darreres 24 hores. Aquests contagis nous van provocar que la xifra de casos totals des de l’inici de la pandèmia s’enfili fins als 6.670, dels quals 5.812 pertanyen a la segona onada. A més cal destacar que el nombre d’infeccions actives va patir una davallada i es va situar en els 800, 24 menys que en l’actualització epidemiològica de divendres. Això es deu al fet que durant les darreres hores han estat 84 pacients els que han rebut l’alta i ja hi ha un total de 5.784 persones que han superat la malaltia des del març. Afortunadament, les defuncions es mantenen en 76.

Quant a la pressió sanitària, l’hospital va rebre ahir un nou pacient i actualment el centre té 29 persones ingressades afectades pel SARS-CoV-2. D’aquests, 29 pacients, n’hi ha 20 que es troben a planta d’hospitalització mentre que la Unitat de Cures Intensives (UCI) es manté amb nou persones ingressades, d’aquestes només n’hi ha tres en una situació d’intubació i ventilació mecànica. Cal recordar que durant la setmana hi ha hagut bastants pacients que s’han pogut extubar i, per tant, continuen a l’UCI per recuperar-se després d’estar sotmesos a aquesta tècnica tan invasiva. D’altra banda, l’àrea d’hospitalització geriàtrica d’El Cedre que es va habilitar per acollir padrins infectats de Covid-19 segueix buida.

Quant a la incidència de la malaltia a les escoles del país, a hores d’ara hi ha 54 aules sota algun tipus de confinament, de les quals 20 estan completament aïllades i 34 ho estan parcialment. Salut també manté en vigilància passiva 58 classes més. El nombre d’aules completament confinades és major que el de divendres, ja que concretament es va passar de quatre a vint aules, mentre que les aïllades parcialment van patir durant la jornada d’ahir un augment més moderat, amb cinc aules més en aquesta situació respecte a les dades que va facilitar divendres el titular de la cartera de Salut, Joan Martínez Benazet.
Etiquetes
  • #1 Laia
    (29/11/20 16:32)

    Gracies Xina, la que has liat aquest 2020 supera qualsevol previsió.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts