x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Sanitat

La nova degana defensa la història clínica

Meritxell Cosan va agafar dijous el relleu de Josep Anton Touceda al capdavant del Col·legi de Metges. Ho fa en una època complexa per la pandèmia i també marcada pels canvis que comporta una reforma sanitària que tot just s’encetava quan esclatava la Covid-19. Precisament una de les queixes recurrents dels facultatius ha estat que a la sobrecàrrega de feina pel virus s’ha afegit la que comporta la implantació del metge referent, la via preferent i la història clínica compartida. Una eina que ha generat discrepàncies en el si del col·lectiu mèdic però que, defensa la nova degana, la pandèmia
  • #5 Funcionaris...
    (30/11/20 13:29)

    El sistema està convertint lo que eren professionals lliberals, en funcionaris sense pensament critic i/o sense poder exerccir-lo (que es el mateix a efectes pràctics) , amb poquisimes i honrossissimes execpcions.

    Respondre
  • #4 SAAS
    (30/11/20 13:26)

    I que voleu que pensi qui cobra dels SAAS???

    Respondre
  • #3 Jo Tanpoc
    (30/11/20 10:59)

    Jo tanpoc hi estic d'accord no pot ser que qualsevol metge co.legiat pugui tenir en un "clic" la meva història clinica ,ja només cal publicar-la a BPPA,i ara per postres es veu que també podra consultar-la la CASS,s'han llui el Srs,Martinez i cia,copiar d'esanya.

    Respondre
  • #2 Pepa
    (29/11/20 14:52)

  • #1 Joaquim
    (29/11/20 10:44)

    És una vulneració flagrant a la normativa europea de protecció de dades personals. I més, tenint en compte que es tracta de dades sensibles. A la població ens tracten com borregos. L'agència no hi diu res. Al.lucinant.

    Respondre
5
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts