x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Debat a Europa

El Govern espanyol té la intenció d'obrir les estacions

La ministra Maroto assenyala que l'important és obrir activitats segures
Actualitzada 28/11/2020 a les 12:48

La ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, va  assegurar ahir a RNE que la posició d'Espanya respecte al debat sorgit a la Unió Europea sobre la conveniència de mantenir tancades les estacions d'esquí fins després de Nadal és "tenir les activitats obertes amb seguretat".


Es tracta d'un debat obert en el Consell Europeu: "Creiem que amb els nostres protocols de seguretat i amb les mesures que hem pres com la d'exigir PCR a tots els viatgers internacionals hem garantit que Espanya és una destinació segura", va dir la ministra.

Maroto va assenyalar que el Govern d'Espanya defensa que ara quan "es veu la llum a la fi de l'túnel" amb la propera arribada de la vacuna, en lloc d'imposar restriccions, s'impulsi la "mobilitat segura".

El debat està obert i "anem a veure aquests dies com es substància", però, per descomptat, la posició d'Espanya és tenir les activitats obertes amb seguretat, aplicant els protocols, va afegir.


Aquest debat sorgeix després de la proposta de la cancellera alemanya, Angela Merkel, de buscar un consens europeu per mantenir tancades les estacions d'esquí almenys fins al gener, per evitar nous repunts de contagis en aquesta activitat turística.

"Intentarem aconseguir que s'aprovi a escala de la Unió Europea el tancament de l'esquí", va afirmar la cap de govern germànic, després de conèixer-se que també altres països com França i Itàlia estudien implementar aquesta mesura.

Segons Maroto, el Govern espanyol defensa que ara quan "es veu la llum a la fi de l'túnel" amb la propera arribada de la vacuna, en lloc d'imposar restriccions, s'impulsi la "mobilitat segura". "Volem ser un altaveu perquè es comenci a parlar més de mobilitat segura que de restriccions", va remarcar.

Etiquetes
Veure’n més
19
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts