Institucions

El Cercle d'Economia es vol acostar als socis andorrans

Espot va rebre la visita del seu president i de l’ambaixador espanyol

El Cercle d'Economia es vol acostar als socis andorransSFGA/CESTEVE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cercle d’Economia de Barcelona vol acostar-se més als seus socis andorrans. Així ho va afirmar el seu president, Javier Faus, ahir, després de la reunió que va mantenir amb el cap de Govern, Xavier Espot. “L’objectiu és obrir el Cercle a altres territoris i altres països com és Andorra”, va afirmar Faus, que va recordar que el dijous ja van estar a Lleida, seguint aquesta estratègia. A més a més, el màxim responsable de l’entitat catalana va dir que tenien una quarantena de socis al Principat i que “volem estar també més a prop seu, escoltar-los, veure quines són les seves inquietuds i com els podem ajudar” tot i que va descartar fer una seu permanent al país.

Durant la trobada, Faus i Espot van parlar sobre els diferents sectors que hi ha a l’economia andorrana ara mateix, com el turisme, o altres que podrien resultar atractius per diversificar-la, tals com el farmacèutic, el de les ciències de la Salut o també els que es relacionen amb la sostenibilitat. Faus va dir també que el Cercle “pot servir per donar veu a Andorra dins d’Espanya, però sempre des del punt de vista econòmic, no polític”. A més a més, el president del Cercle va afirmar que “enfrontar salut i economia és una falsa dicotomia. Serà difícil que ens en sortim econòmicament si no podem superar la crisi sanitària”. Finalment, Faus va oferir al cap de Govern poder impartir una conferència a la seu de l’entitat per explicar el model econòmic i de país als socis.

Per la seva part, l’ambaixador espanyol a Andorra, Àngel Ros, va destacar que el Cercle d’Economia “és un canal més de comunicació entre els dos països”

tracking