x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Activitats

Encamp i el Pas celebraran el Nadal amb llums làser i mercats a l'aire lliure

Les cavalcades seran enguany una salutació dels tres reis a la plaça dels Arínsols
El cartell de les activitats nadalenques a Encamp i el Pas

Encamp i el Pas celebraran el Nadal amb llums làser i mercats a l'aire lliure

El cartell de les activitats nadalenques a Encamp i el Pas

Comú d'Encamp
Actualitzada 27/11/2020 a les 19:04
El comú d'Encamp organitzarà un espectacle amb llums làser i mercats a l'aire lliure per a celebrar el Nadal i Reis a la parròquia. Les cavalcades del Pare Noel i dels Reis Mags d'Orient i el programa d'actes s'adapten a la situació sanitària per evitar aglomeracions i per aquest motiu el dia 24 està previst "El Pare Noel a les muntanyes del Solà", una projecció de llum a les muntanyes per esperar l'arribada del Pare Noel i que es podrà veure des de les avingudes, la plaça dels Arínsols i diferents parts de la zona de l'Obac, a partir de les 19 hores. Al Pas de la Casa el Pare Noel saludarà als infants als balcons des d'una carrossa que recorrerà tots els carrers a partir de les 18 hores.

El comú també organitzarà els "Mercats de Nadal a la Plaça" amb artesans i productors locals. Al Pas el primer mercat serà del 14 al 22 de desembre, i es repetirà del 4 al 10 de gener mentre que a Encamp començarà el 27 de desembre i finalitzarà el 2 de gener. Els mercats incorporaran sortejos de vals de compra i d'activitats per realitzar a la parròquia, com per exemple, inscripcions a esdeveniments esportius, o entrades a museus i espectacles.

L'espectacle de llums a l'aire lliure es tornarà a fer els dies de mercat a Encamp, de les 18 a les 20 hores, i durant 10 minuts es podrà veure a la plaça de Sant Miquel. Les cavalcades per rebre a Ses Majestats els Reis d'Orient seran enguany una salutació dels tres reis a la plaça dels Arínsols amb parades de xocolata calenta i repartiment de caramels mentre que al Pas de la Casa la salutació serà en una rua des dels balcons, repartint els caramels individualment.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts