Instal·lacions

Encamp demana l'opinió als ciutadans sobre les propostes per al nou parc

Les nou idees estaran exposades al vestíbul del Complex Esportiu entre l'1 i el 15 de desembre

La cònsol major, Laura Mas, al vestíbul del Complex EsportiuComú d'Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Encamp exposarà públicament les nou propostes que s'han presentat al concurs d'idees del nou parc a partir de dilluns i fins el 15 de desembre al vestíbul del Complex Esportiu. L'objectiu d'aquesta exposició és que els ciutadans de la parròquia puguin expressar la seva opinió sobre els projectes presentats a través d'una butlleta, en la qual s'han de marcar els tres projectes que més agradin i a la vegada es podran fer observacions i aportacions. La butlleta s'haurà d'introduir anònimament en una urna, i el comú només recollirà les dades personals mínimes per tal de seguir la Llei de protecció de dades, amb una finalitat estadística i per garantir un bon funcionament.

"La voluntat del comú és tirar endavant un projecte que tothom es faci seu, que sigui un lloc de trobada de totes les generacions i que il·lusioni a tots els encampadans i encampadanes", ha assegurat la cònsol major d'Encamp, Laura Mas, que ha animat a tota la població a expressar la seva opinió.

Una vegada finalitzi el termini d'exposició, el jurat es reunirà de nou per emetre un veredicte definitiu i fer públics els tres projectes finalistes i guanyadors dels premis. Cal recordar que el jurat està format pels cònsols,consellers de tots els grups comunals, tècnics del comú i representants de diferents entitats de la parròquia, com les associacions de mares i pares de les escoles d'Encamp, de l'Associació d'Empreses, de l'Associació de la Gent Gran i del Consell d'Infants.

tracking