x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Instal·lacions

Encamp demana l'opinió als ciutadans sobre les propostes per al nou parc

Les nou idees estaran exposades al vestíbul del Complex Esportiu entre l'1 i el 15 de desembre
La cònsol major, Laura Mas, al vestíbul del Complex Esportiu

La cònsol major, Laura Mas, al vestíbul del Complex Esportiu

La cònsol major, Laura Mas, al vestíbul del Complex Esportiu, on estan ubicades les propostes.

Comú d'Encamp
Actualitzada 27/11/2020 a les 13:05
El comú d'Encamp exposarà públicament les nou propostes que s'han presentat al concurs d'idees del nou parc a partir de dilluns i fins el 15 de desembre al vestíbul del Complex Esportiu. L'objectiu d'aquesta exposició és que els ciutadans de la parròquia puguin expressar la seva opinió sobre els projectes presentats a través d'una butlleta, en la qual s'han de marcar els tres projectes que més agradin i a la vegada es podran fer observacions i aportacions. La butlleta s'haurà d'introduir anònimament en una urna, i el comú només recollirà les dades personals mínimes per tal de seguir la Llei de protecció de dades, amb una finalitat estadística i per garantir un bon funcionament. 

"La voluntat del comú és tirar endavant un projecte que tothom es faci seu, que sigui un lloc de trobada de totes les generacions i que il·lusioni a tots els encampadans i encampadanes", ha assegurat la cònsol major d'Encamp, Laura Mas, que ha animat a tota la població a expressar la seva opinió. 

Una vegada finalitzi el termini d'exposició, el jurat es reunirà de nou per emetre un veredicte definitiu i fer públics els tres projectes finalistes i guanyadors dels premis. Cal recordar que el jurat està format pels cònsols, consellers de tots els grups comunals, tècnics del comú i representants de diferents entitats de la parròquia, com les associacions de mares i pares de les escoles d'Encamp, de l'Associació d'Empreses, de l'Associació de la Gent Gran i del Consell d'Infants. 
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts