x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Política

El comú d'Escaldes defensa que no "dona l'esquena a la cultura"

La corporació assenyala que es dediquen 200.000 euros al sector i assegura que "la cultura mai s'ha aturat" a la parròquia, "ni s'aturarà"
Gili s'oposa a la creació de la taxa de tinença de gossos

Gili s'oposa a la creació de la taxa de tinença de gossos

La cònsol major d'Escaldes, Rosa Gili.

Actualitzada 27/11/2020 a les 13:46
El comú d'Escaldes-Engordany ha refermat la seva posició en relació a la cultura a través d'un comunicat en què ha volgut "fer palès el seu suport a la cultura, en general, i a la nacional, de forma especialment manifesta". La corporació liderada per Rosa Gili ha defensat que el pressupost dedicat al sector és de 198.800 euros. "Ningú podrà dir que el comú d'Escaldes-Engordany dona l'esquena a la cultura", han indicat des de la corporació, que ha remarcat que a la parròquia "la cultura no s'ha aturat mai, ni s'aturarà". 

En aquest sentit, el comú ha fet un recull de tots els actes culturals que s'han organitzat des dels seus departaments de Cultura i de Turisme, així com la Unió Proturisme i altres organitzacions no comunals, durant el 2020. A més, ha posat en relleu "l'esforç que representa promoure la cultura, programar-la, escenificar-la, gestionar-la i finançar-la mereix ser reconegut i valorat"´. 
 
Etiquetes
  • #4 Bicoca cultural
    (27/11/20 17:16)

    Ningú en el seu sa judici vol donar-li l'esquena a la "cultura", milions d'euros en subvencions del nostre govern i partides de diners de la UE donen per a molt, és un mossegada molt suculenta.

    Respondre
  • #3 Buffff
    (27/11/20 16:13)

    Els que vau votar-los. Aquí els tenius. Dictadura pura i dura.

    Respondre
  • #2 Hanns
    (27/11/20 15:04)

    ((L´esforç que representa promoure la cultura, programar-la, escenificar-la, gestionar-la i finançar-la mereix ser reconegut i valora)), això diu??? pero si és obi, per això cobra i per això ha entrat ella i els amics al comú., una altra cosa és que no ens creguem tot al que diu que a fet ni que ella sola es posi les medalles .. És gros fins m'arribaria a enganyar amb la cara bonica del joker de la foto,

    Respondre
  • #1 Guillem
    (27/11/20 14:19)

    Escaldes dona l'esquena al país. L'actitut del Comú és reprobable des del punt de vista del consens i de la solidaritat. 

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts