TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

47.000 euros de responsabilitat civil pel trencament dels talons

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Tribunal de Corts va condemnar ahir un resident de 63 anys com a autor d'un delicte menor de lesions per imprudència professional greu perquè no va verificar la seguretat d’una bastida en encarregar una feina a dos operaris. Aquesta imprudència va implicar que un dels seus treballadors caigués i es trenqués els dos talons.

És per aquest motiu que el condemnat haurà de pagar una multa de 1.500 euros i quedarà inhabilitat durant sis mesos en el càrrec d’encarregat d'obra. A més, haurà de pagar, juntament amb l'asseguradora i la constructora, 46.664,12 euros en concepte de responsabilitat civil. Els fets van tenir lloc el 28 de gener del 2013, quan l'encausat estava treballant d’encarregat en una edificació i va demanar a dos treballadors de confiança, un dels quals era la víctima, que retiressin uns conductes de ventilació del sostre. La víctima va pujar a la bastida i va patir un accident quan aquesta es va moure per un cop del tub que estava enretirant i es va trencar els dos talons.

tracking