FINANCES

Crèdit Andorrà canvia la marca per anomenar-se Creand©

L'entitat realça que la denominació identificarà el grup a tots els mercats

Crèdit Andorrà canvia la marca per anomenar-se Creand©

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Crèdit Andorrà canviarà la marca per denominar-se Creand©, segons va anunciar ahir a través de les seves xarxes socials. L'entitat financera destaca que la nova marca unifica el grup a nivell internacional i ha de permetre "fer front als reptes de futur, centrats a consolidar el lideratge a Andorra", on remarquen que el banc és "pioner en innovació i servei al client" i que servirà, a més, per continuar creixent en els diferents llocs on té presència.

El conseller executiu i director general de l'entitat, Xavier Cornella, va assenyalar que el canvi de denominació suposa iniciar una nova etapa que "afrontem amb la confiança que ens dona una trajectoria sòlida i responsable, i mantenint els valors que ens han permès créixer durant tot aquest temps", i va assegurar que l'objectiu és "consolidar la fortalesa del nostre model bancari i fer front amb confiança a les oportunitats que se'ns obren de cara al futur".

La nova marca s'anirà implementant de manera progressiva als diferents països on l'entitat està present i basarà l'estratègia de negoci dels anys vinents en tres eixos. El primer és desenvolupar aliances estratègiques per ampliar l'oferta de valor i rendibilitat en totes les àrees; el segon és una aposta per a la transformació digital i la innovació per "millorar l'excel·lència en el servei al client" i, en tercer lloc, Creand© es fixa l'especialització en productes i serveis que augmentin la diferenciació i el valor afegit. Tot això, mantenint l’eficiència en els processos, amb el client sempre al centre de l’activitat, tal com es va exposar al comunicat de premsa que va realitzar ahir l’entitat financera.

tracking