x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Economia

Els importadors de carburants proposen canviar el parc mòbil industrial més contaminant

Els empresaris del sector s'oposen a l'aplicació d'una taxa als hidrocarburs
Ramon Visent, president de l'Associació d'Importadors de Carburants

Ramon Visent, president de l'Associació d'Importadors de Carburants

Ramon Visent, president de l'Associació d'Importadors de Carburants

Actualitzada 24/11/2020 a les 17:17
L'Associació d'Importadors de Carburant convida al Govern a ajudar a les empreses a canviar el parc mòbil per reduir el nivells de contaminació. Així ho ha manifestat el president de l'entitat, Ramon Visent, durant la roda de premsa d'aquesta tarda per exposar la seva contrarietat amb l'aplicació d'una taxa als hidrocarburs. En aquest sentit, ha informat que divendres vinent mantindran una reunió amb l'executiu per posar sobre la taula les seves propostes per evitar l'aplicació de l'impost, que se centrarien en donar ajudes a les empreses per renovar els vehicles i també subvencionar a través del Pla renova el canvi de les calefaccions de gasoil, les quals han afirmat que "contaminen un 30% menys".

Els importadors de carburants també han destacat que el sector està format per 20 empreses i "apleguem més de 500 treballadors". Per aquest motiu ha indicat que l'aplicació de la taxa podria repercutir en la viabilitat del sector.
  • #8 Ciutadà Andorra
    (25/11/20 00:09)

    Molt em sembla, que els comentaris anteriors no hi han entès rés.

    Respondre
  • #7 Alejandro
    (24/11/20 23:34)

    Molt bé els senyors volen canviar els seus camions, en plena crisi econòmica i que els hi paguem tots i si no volem ens adverteixen que pot afectar els seus treballadors, molt bé, això si que és solidaritat.

    Respondre
  • #6 Maria
    (24/11/20 21:16)

    Aquensta taxa es un minin ,




    Aquesta taxa és un minim .Ja no recordeu els beneficis fets tots  aquests anys ,quina pena i poca sensibilitat amb el medi ambient qué trobaran  les noves generacions.





    Respondre
  • #5 Josep
    (24/11/20 20:23)

    Si a aquesta holligan de la ecologia no se li para els peus, Govern reduirà dràsticament els seus ingressos perquè els turistes vindràn amb el ple fet a origen i nosaltres anirem a La Seu a fer el ple.    L'objectiu de Govern es també monopolitzar l'energia del país, siguent tota elèctrica tant la de vehicles com la de calefaccions, tenin tots els nostres calers.     Voleu dir que calen partits d'esquerres ???

    Respondre
  • #4 Nikita
    (24/11/20 20:08)

    Mol bona iniciativa si señor

    Respondre
  • #3 Jep
    (24/11/20 20:04)

    Hanns va dir..
    Si senyor. Primer els hi vàrem finançar (pagar) els cotxes elèctrics de 80.000€ i ara els hi pagarem els Camions. Els Camions amortitzats que els enviïn a l'Àfrica si volen i comprin de nous. Es una vergonya i un problema de salut anar darrera de segons quins Camions i autocars.

    Respondre
  • #2 Hanns
    (24/11/20 17:46)

    Que llest que és, ara toca canviar tots els camions cubes i curiosament amb ajudes de govern que paguem tots, la solució es una vegada i a partir que els vehicles aixin passat la primera ITV i no respectin les normatives actuals, cada any de mes 100 euros ampliables X3 ex: 100-300-2700-8100-24700 a l'infinit, a la que el vehicle tinguin 10 any per cataplins que l'hauran de canviar.

    Respondre
  • #1 Sisco
    (24/11/20 17:22)

    Molt ben fet. Només copiar dels països veïns i posar bastons a les rodes a la gent del país. Aquest ministeri una vergonya.

    Respondre
8
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts