Una menor pateix una fractura de mandíbula per un atropellament

La nena de 12 anys ha estat traslladada a Barcelona per sotmetre's a una valoració

Hospital, Ambulància

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una menor de 12 anys ha estat atropellada per un turisme amb matrícula espanyola a primera hora d'aquest matí a la carretera general 3, a l'alçada d'Ansalonga. La nena ha hagut de ser portada amb una fractura de mandíbula a l'hospital Nostra Senyora de Mertixell, des d'on s'ha considerat que havia de ser traslladada a Barcelona en ambulància per fer una valoració de les lesions, que en cap cas revesteixen gravetat.

D'altra banda, aquest matí hi ha hagut un altre atropellament a l'aparcament del Prat de la Creu d'Andorra la Vella. La vianant, una dona de 42 anys, també ha estat traslladada a l'hospital per fer-se un exàmen mèdic, i posteriorment ha estat donada d'alta amb contusions.

Dos accidents ahir al vespre

Els serveis d'emergència també van actuar en dos accidents ahir al vespre de caràcter lleu. El primer va tenir lloc cap a les 19.15 h a Santa Coloma, on un turisme i una motocicleta van topar, i com a conseqüència el motociclista, de 20 anys, va haver de ser traslladat a l'hospital. Ahir mateix ja va ser donat d'alta amb contusions. El segon va tenir lloc a l'avinguda del Través de la Massana, on dos vehicles amb matrícula del Principat van tenir un accident per abast. La conductora d'un dels vehicles, de 41 anys, i l'acompanyant de l'altre turisme, de 18 anys, van resultar ferits. Ambdós també van ser donats d'alta amb contusions.

tracking