x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Construcció

La Setmana de la pedra seca se celebrarà del 23 al 29 de novembre

L'esdeveniment promourà la tècnica amb activitats com un concurs fotogràfic, una exposició, la visita de l'obra 'Identitat Fragmentada' de Montse Altimiras i un itinerari entre la Cortinada i Sornàs fet des de Cal Pal
Formació d'artesans en pedra seca a Ordino

Formació d'artesans en pedra seca a Ordino

Dibuix d'una construcció feta amb pedra seca

Actualitzada 19/11/2020 a les 15:18
El departament de Patrimoni Cultural del ministeri de Cultura i Esports, amb la col·laboració de Cal Pal de la Cortinada, organitzaran del 23 al 29 de novembre diverses activitats per tot el país per celebrar la Setmana de la pedra seca. L'objectiu és promocionar el patrimoni en pedra seca del país a través de diferents propostes, algunes d'elles que s'hauran de fer a través de les xarxes socials, com un concurs fotogràfic, una exposició, la visita de l'obra 'Identitat Fragmentada' de Montse Altimiras i un itinerari entre la Cortinada i Sornàs fet des de Cal Pal. L'esdeveniment tindrà lloc coincidint amb el segon aniversari de la inclusió de la tècnica de la pedra seca a la llista de Patrimoni Immaterial de la Humanitat per part de la UNESCO.

La Setmana de la pedra seca, organitzada per Col·laboraXPaissatge, projecte de cooperació entre Adrinoc i altres entitats, és un esdeveniment per a la promoció i posada en valor d'aquesta tècnica de construcció com a patrimoni i com a ofici, i que promourà activitats relacionades arreu dels territoris de parla catalana per donar a conèixer l'extensa xarxa d'entitats, col·lectius i voluntaris que treballen per al seu manteniment i divulgació. Així doncs, l'esdeveniment també se celebrarà a Catalunya, el País Valencià, les Balears, la Catalunya Nord, la Franja de Ponent a l'Aragó, la comarca del Carxe a la Regió de Múrcia, Andorra i l'Alguer, a Sardenya.

Les activitats es podran consultar en una agenda en línia i en un mapa d'ubicacions a www.collaboraxpaisatge.cat mentre que les que es fan a Andorra es podran consultar a Agenda.ad, al web del ministeri de Cultura, a Primera Pedra i a la pàgina de Cal Pal, i el seguiment de les activitats es podrà fer a través dels comptes de Facebook i Instagram de totes les entitats.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts