x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Societat

L'Unicef vol tenyir Andorra de blau pel Dia Mundial de la Infància

L'entitat ha impulsat el hastag #GoBlue per tal d'implicar institucions públiques, escoles, empreses i personalitats del país
Cartell promocional d'Unicef pel Dia Mundial de la Infancia.

L'Unicef vol tenyir Andorra de blau pel Dia Mundial de la Infància

Cartell promocional d'Unicef pel Dia Mundial de la Infancia.

Infants de la parròquia, celebrant el Dia Mundial de la Infància de l'any passat.

La Massana es vesteix de blau per celebrar el Dia Mundial de la Infància

Infants de la parròquia, celebrant el Dia Mundial de la Infància de l'any passat.

Eduard Comellas/Comú de La Massana
Actualitzada 19/11/2020 a les 17:03
L'Unicef Andorra ha organitzat una sèrie d'accions de cara a demà, així com el cap de setmana, en motiu del Dia Mundial de la Infancia que se celebra arreu del món. Tot i haver-ho de fer en unes circumstàncies diferents a causa de la crisi sanitària, l'entitat vol celebrar la jornada implicant a totes les institucions públiques, empreses, entitats, escoles i personalitats del país per tal de posar en relleu la lluita pels drets dels més petits. La proposta principal és que el color blau estigui present arreu del Principat, amb il·luminacions d'edificis emblemàtics, missatges a les xarxes socials de partits polítics, federacions i clubs esportius, associacions, així com activitats infantils entorn al blau i als drets de la infància a escoles, ludoteques, punts joves i biblioteques, entre d'altres. 

S'ha impulsat el hastag #GoBlue com també el de #KidsTakeOver. En aquest segon, destaca que infants prendran part del control dels comptes a les xarxes socials d'ambaixadors com Albert Llovera o Gerard Claret. També des d'Unicef se cediran espais d'opinió a mitjans escrits que escriuran dos joves voluntaris. 

La Massana, també de blau
El comú de la Massana ha informat que se sumarà al Dia Mundial de la Infància vestint-se de blau. "L'objectiu de posar en valor la veu dels més joves i la necessitat de lluitar tots junts pels seus drets", han indicat des de la corporació. Seguint la proposta de l'Unicef Andorra, diferentes departaments del comú introduiran el color blau en les seves accions. Tant l'Esplai com el Punt 400 han fet una crida als usuaris perquè vagin vestits de blau, i a més s'organitzaran diferents manualitat en què aquest color serà el protagonista. 


Una de les accions més visibles serà el canvi d'il·luminació de l'Església de Sant Cristófol d'Anyós, que es podrà veure amb el blau predominant una vegada es faci de nit. 


D'altra banda, la Biblioteca Comunal se suma a la iniciativa proposant lectures relacionades amb els drets dels nens, i marcarà la secció amb banderoles blaves. L'Escola de Música decorarà l'espai en blau i els professors aniran vestits d'aquest color. Les xarxes socials del comú també tindran el blau com a protagonista, mentre que des del Centre d'Interpretació del Comapedrosa es proposa la construcció casolana de molinets de vent de color blau. 
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts