infraestructura

L'escola de segona ensenyança d'Encamp recuperarà dilluns aules, el menjador i la cuina

Els treballs de reforç del mur avancen més ràpid del previst, fet que permetrà obrir les dependències que havien quedat afectades per les obres

Escola Andorrana de Segona Ensenyança de la Vall d'Orient a EncampARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'escola de segona ensenyança d'Encamp recuperarà dilluns algunes aules, el menjador i la cuina, ja que els treballs dereforçdel mur perimetral malmès avancen a bon ritme. Els usuaris del centrepodran recuperar les dependències havienquedat temporalment inutilitzades i a finals d'aquesta setmana es procedirà a la neteja dels espais, per tal que dilluns s'hi pugui recol·locar tot el material.

La finalització dels treballs de reforç del mur estava prevista per finals d'any, però s'han pogut reduir els terminis, segons ha informat el ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres. La resta de tasques per fer, com són destensar els ancoratges anteriors, tornar a col·locar l'empedrat que recobria el mur, etcètera, es reprendran la setmana vinent. Per aquest motiu, fins al mes de gener s'haurà de mantenir l'itinerari provisional d'entrada i sortida del centre i no es podrà utilitzar el pati.

tracking