Transport

FEDA activa l'aplicació Mou_T_B per comprar bitllets de bus

La funcionalitat proporciona informació immediata dels canvis i modificacions dels recorreguts

Promoció de l'App als autobusosFeda

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'aplicació Mou_T_B, que permet comprar bitllets del transport públic nacional en línia i que ha estat impulsada per FEDA Solucions, ha entrat en funcionament aquest dilluns. Gràcies a aquesta funcionalitat, que es troba a les plataformes d'Android i Apple, es poden comprar bitllets senzills, abonaments setmanals i mensuals a través de la targeta de crèdit. A més, proporciona informació de manera immediata dels canvis i modificacions dels recorreguts, així com del nombre de línies en servei i de les freqüències dels busos.

En la segona fase d'implenetació s'ha incorporat una altra modalitat de mobilitat sostenible i es pot consultar l'estat d'ocupació dels punts de càrrega per als vehicles elèctrics, així com les ubicacions dels carregadors. A més, permet saber la localització i l'estat d'ocupació dels aparcaments amb barrera del comú de Canillo.

Aprofitant la posada en funcionament de l'aplicació, avui s'ha iniciat la campanya publicitària Mou_T_B, que pretén sensibilitzar les persones cap a un model de mobilitat sostenible.

tracking