Pandèmia mundial

Mor un home de 66 anys hospitalitzat amb Covid

El Govern anuncia 85 casos més d'afectats per coronavirus

Hospital Nostra Senyora de Meritxell

Hospital Nostra Senyora de MeritxellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 66 anys que estava ingressat a l'UCI amb Covid ha traspassat avui i es converteix en la víctima número 76 de la pandèmia al Principat, 23 de les quals corresponen a la segona onada.

L'hospital manté 18 ingressats per coronavirus, com ahir, amb la diferència que hi ha un pacient menys intubat per la defunció d'uns dels set malalts més greus que hi havia ahir. La unitat de cures intensives continua amb 9 malalts, hi ha un afectat nou a l'UCI, però només sis necessiten suport de ventilació mecànica i a planta hi ha 9 afectats per la Covid, segons ha informat el SAAS a les xarxes socials.

El nombre de positius augmenta en 85 contagiats fins a 5.872 acumulats des del març, segons ha notificat el Govern. El total de casos actius s'eleva a 1.049 que suposen 83 més que en l'actualització de dades d'ahir a la tarda.

Dues classes tornen a l'escola

Les aules tancades per l'afectació del SARS-CoV-2 són 15, dues més que les notificades ahir i que ja podran reprendre l'ensenyament presencial demà. El total de grups de convivència escolar parcialment confinats a casa registra quatre casos menys i baixa a 28 classes distribuïdes pels diferents sistemes educatius.

La situació de vigilància passiva es manté com ahir per a 75 aules.

tracking