Pandèmia mundial

Tots els padrins d'El Cedre es recuperen de la Covid-19

Salut notifica 62 contagis nous i un ingrés més a l'hospital

Nous positius a El Cedre i a l'àrea de Salut MentalFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La zona de geriatria habilitada a la cinquena planta d'El Cedre per a padrins amb Covid ha quedat buida. Tots els residents que s'havien contagiat de coronavirus han superat la malaltia després de l'alta registrada en les últimes hores, segons ha informat el SAAS a les xarxes socials. El segon brot al centre sociosanitari de Santa Coloma es va detectar el 15 d'octubre amb el positiu de dues padrines i dues professionals de la residència. El virus va acabar afectant més de trenta residents i cinc sanitaris.

La pressió al centre hospitalari augmenta lleugerament amb un nou ingrés que eleva a 18 el total de malalts amb SARS-CoV-2. Els afectats es distribueixen a habitacions de planta, on hi ha 9 ingressats, un més que ahir, i a l'UCI que continua amb 9 pacients, dels quals set necessiten ventilació mecànica.

La incidència de la pandèmia deixa avui 62 positius més amb un total de 5.787 casos de la Covid al Principat. El nombre d'actius disminueix en nou persones fins als 966 contagiats. Hi ha 71 infectats que han negativitzat el virus, el que situa les recuperacions en 4.746.

tracking