pandèmia mundial

Vinils antivirus

Vallnord-Pal Arinsal ha decidit implementar una nova estratègia per evitar que es puguin produir contagis a les zones comuns i de trànsit del domini.

Vinils antivirusVALLNORD-PAL ARINSAL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Covid-19 ha obligat molts sectors a reinventar-se constantment. I un d’aquests és el de la neu, que va veure com la temporada passada es truncava abruptament, mentre que aquesta genera incerteses abans de donar el tret de sortida. La paraula protocol s’ha fet més sonora que mai,i les estratègies per evitar que es puguin produir contagis en els espais públics i de trànsit dels dominis esquiables s’han convertit en una obsessió.

I precisament en aquest marc, Vallnord-Pal Arinsal ha decidit innovar i aplicar un nou sistema: l’enganxada de vinils en qualsevol superfície en què sigui possible. Però no són un plàstic qualsevol que podria pensar algú en veure’ls, sinó que disposen d’una tecnologia que és capaç de repel·lir el virus. O dit d’una altra manera, que qualsevol persona contagiada que toqui aquests vinils no hi deixarà la seva empremta vírica, ans al contrari. Per això, l’estació massanenca ja es prepara per folrar taules, cadires, poms de les portes... i així fins a qualsevol superfície susceptible d’aguantar l’enganxada.

Aquestes, però, no són les úniques mesures que s’han implantat des del domini esquiable, ja que s’ha preparat una bateria d’actuacions adaptades a cadascun dels espais. Per exemple, la limitació a tots els remuntadors que siguin tancats. No obstant això, els que siguin oberts podran tenir la mateixa capacitat però amb l’obligació de dur la mascareta o tapacolls homologat, així com les ulleres i els guants. Un altre fet serà la prohibició de fumar en tot el domini esquiable, exceptuant els casos en què la normativa ho prevegi, així com instar les reserves per a qualsevol dels serveis, com el de la restauració o de la guarderia.

Amb aquesta bateria d’actuacions, que sumen més d’una cinquantena, l’estació massanenca pretén afrontar amb totes les garanties sanitàries la temporada d’hivern. L’obertura, que inicialment es preveia per a la darrera setmana de novembre, s’ha fixat per al cap de setmana del 4 de desembre.

tracking