pandèmia mundial

La pressió a l'hospital va a la baixa amb quatre noves altes

El ministeri notifica 49 nous positius el mateix dia que hi ha 97 recuperats

La pressió a l'hospital va a la baixa amb quatre noves altesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La pressió a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell segueix a la baixa després que ahir es donés l’alta a quatre pacients. Segons les darreres dades facilitades pel ministeri de Salut, al centre hi havia 17 persones ingressades per coronavirus. Nou a la planta Covid de l’hospital i vuit a la unitat de cures intensives, set de les quals sota respiració assistida.

D’altra banda, la xifra de positius notificats des de dimecres frega el mig centenar, amb 49 contagiats nous de Covid-19, i les recuperacions creixen en 97 persones, segons les dades actualitzades pel ministeri de Salut a primera de la tarda d’ahir. El Govern va informar que el total d’afectats és de 5.616, dels quals 4.759 corresponen a casos diagnosticats des del 13 de juliol, quan es va iniciar la segona onada.

Els infectats amb el virus actiu tornen a baixar del miler amb 956 malalts, 48 menys que dimecres, i en total s’han registrat 4.585 altes.

La situació millora lleugerament al centre sociosanitari El Cedre, on va ser donat d’alta un dels usuaris contagiats de coronavirus, de manera que el total de persones ingressades a la planta Covid ha baixat a tres.

Quant a les escoles, hi ha tres classes més tancades totalment per la detecció de casos de Covid-19 amb un total de 12 aules sense ensenyament presencial. Altres 37 estan en vigilància activa, les mateixes que dimecres, però amb afectació parcial i només alguns alumnes confinats a casa. Els centres educatius acumulen, a més, 27 aules en vigilància passiva amb control específic dels alumnes perquè hi ha hagut positius a la classe però sense contacte estret amb els companys.

tracking