TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Pandèmia mundial

Un centenar de concentrats reclamen l'obertura dels bars

Desenes de propietaris i treballadors d'establiments de restauració demanen a Govern poder reprendre l'activitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més d'un centenar de propietaris i empleats de bars, cafeteries, granges i restaurants i treballadors d'empreses vinculades a la restauració s'han concentrat a les deu davant de Govern per protestar contra el tancament dels establiments per les restriccions de la Covid. Els manifestants han cridat "volem treballar, no volem almoines" i han reclamat poder reprendre l'activitat amb les mesures que es fixin però han insistit que amb les limitacions actuals no poden mantenir els negocis.

Una de les concentrades, Pilar González, cambrera del restaurant El Raco Burgues d'Ordino ha afirmat que la concentració es fa per donar suport a "tota la gent de l'hoteleria que ho està passant malament perquè les ajudes són insuficients. No volem les almoinesque es donen perquè són molt poques i no volem acomiadar gent, volem treballar". La treballadora de la restauració ha remarcat que està demostrat que els bars "no són el focus de contagis i hi ha moltes botigues que no es controla res i portem un mes tancats i no podem seguir així" i ha afegit que els establiments estan aguantant sense tancar "perquè confíem poder treballar pel pont de la Puríssima".

La concentració s'ha desenvolupat a la vorera més allunyada de Govern ja que la més pròxima a l'edifici administratiu estava protegida per agents de la policia. Els manifestants han fet sonar les claus dels establiments per fer sentir les reivindicacions del sector.

tracking