teatre

Exhaurides les entrades per a l'obra "Prostitución"

Les actrius Carmen Machi, Nathalie Poza i Carolina Yuste són les protagonistes d'aquest espectacle que es farà el 22 de novembre a l'Auditori Claror

Sant Julià posa a la venda les entrades per a l'obra "Prostitución"Comú de Sant Julià

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú de Sant Julià ha anunciat aquest matí que s'han exhaurit les entrades per a l'obra de teatre "Prostitución". Els tiquets per a l'espectacle que protagonitzaran les actriusCarmenMachi,NathaliePozai Carolina Yuste el diumenge 22 de novembre a les 19 hores a l'Auditori Claror es van posar a la venda ahir.

L'espectacle, dirigit perAndrésLima i coproduïda entre d'altres, per l'Escena Nacional d'Andorra (ENA), s'emmarca en el calendari d'una 57a Temporada de Teatre conjunta entre Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria marcada per les mesures de prevenció de la Covid-19 i amb aforaments reduïts per garantir els protocols de seguretat. Els assistents hauran de dur posada la mascareta obligatòriament, rentar-se les mans amb el gelhidroalcohòlicqueestaràdisponible a l'auditori, i garantir la distància de seguretat. Es recomana no imprimir les entrades, que tenen un cost de 22 euros, i presentar-les a través del telèfon mòbil.

tracking