La nòria de la plaça de la Rotonda obrirà demà

El preu del viatge per als adults serà de 7 euros i de 5 euros per als infants

La nòria de la plaça de la Rotonda obrirà demà al públicFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Lanòriainstal·la des de fa unes setmanes a la plaça de la Rotondacomençaràa funcionar al públic a partir de demà. El giny estarà disponible els dies feiners de les 18 a les 22 hores i els cap de setmana d'11 a 23 hores i el preu del viatge per als adults serà de 7 euros i de 5 euros per als infants.

El comú, com ja va anunciar prèviament, enviarà als nens i nenes de la parròquia d'entre 3 i 12 anys una cartapersonalitzadaamb una invitació per pujar gratuïtament a lanòria. Els comerciants també rebran tiquets perquè els distribueixin entre els seus clients com a acte promocional.

El giny, que fins ara estava en proves, es posa en marxa amb el compliment dels protocols de seguretat, segons ha fet saber el comú. Les cabines són airejades i podran ser compartides només per grups de convivència habituals. Així mateix, es desinfectaran cada vegada que siguin desallotjades, fet pel qual s'ha contractat un servei certificat de neteja i desinfecció. L'atracció és una de les novetats de la campanya de Nadal, quecomençaràel 27 de novembre, amb la inauguració del Poblet de Nadal i l'encesa de l'enllumenat nadalenc.

tracking