Pandèmia mundial

Salut notifica 49 positius i 97 recuperacions

Els pacients ingressats per Covid es redueixen a 17

Hospital Nostra Senyora de Meritxell

Hospital Nostra Senyora de Meritxell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La xifra de positius notificats des d'ahir frega el mig centenar, amb 49 contagiats nous de Covid, i les recuperacions creixen en 97 persones, segons les dades actualitzades aquesta tarda. Salut ha informat que el total d'afectats és de 5.616, dels quals 4.759 corresponen a casos diagnosticats des del 13 de juliol quan es va iniciar la segona onada.

Els infectats amb el virus actiu tornen a baixar del miler amb 956 malalts, 48 menys que ahir, i en total s'han registrat 4.585 altes. Quatre altes s'han donat a l'hospital amb una reducció dels ingressats fins a 17 pacients.Tots els malalts estaven hospitalitzats a planta, on ara queden 9 afectats i la situació a l'UCI es manté igual amb 8 persones amb el virus, de les quals set necessiten ventilació mecànica.

La situació millora lleugerament a El Cedre on ha estat donat d'alta un dels padrins contagiats de coronavirus de manera que el total d'interns a la cinquena planta baixa a 3.

Tres aules més tancades pel virus

El Govern ha anunciat aquesta tarda que hi ha tres classes més tancades totalment per la detecció de casos de la Covid-19 amb un total de 12 aules sense ensenyament presencial als centres. Altres 37 estan en vigilància activa, les mateixes que ahir, però amb afectació parcial i només alguns alumnes confinats a domicili. Els centres educatius del país acumulen a més 27 aules en vigilància passiva amb control específic dels alumnes perquè hi ha hagut positius a la classe però sense contacte estret amb els companys.

tracking