societat

Suspesa la concentració dels propietaris de gossos

Els organitzadors no han rebut el permís per poder dur a terme la protesta en contra de la taxa que imposaran alguns comuns

Els propietaris de gossos s'organitzen per protestar contra la nova taxaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els organitzadors de la concentració en contra de la taxa de tinença de gossos convocada per demà la tarda s'han fet enrere per no tenir el permís per dur a terme la manifestació. La protesta s'havia de fer a les 20.00 hores davant l'edifici del comú de la capital.

El grup de WhatsApp amb més de 230 persones ha tret fum aquest matí quan alguns dels impulsadors han informat que no hi ha el permís per a la convocatòria prevista. Segons han explicat al Diari, després de parlar amb el comú aquests no haurien rebut cap sol·licitud formal per poder dur-la a terme. Així, alguns consideren que és millor dissoldre la trobada per no buscar-se un problema legal i esperar que l'administració accepti el permís de reunió en un espai públic.

La decisió ha generat polèmica i malestar entre alguns membres. De fet, s'han registrat més de 300 missatges en poca estona. Alguns, però, davant la decisió dels organitzadors han assegurat que demà aniran igualment amb la seva mascota davant l'edifici de la corporació a títol individual.

tracking