Pandèmia mundial

La Seu acumula 122 casos actius de coronavirus

L'hospital té 16 pacients amb el virus i ha registrat la desena defunció

Ajuntament de la Seu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La incidència de la Covid a la Seu d'Urgell continua a l'alça amb un increment diari dels casos actius que avui arriben a 122, davant dels 114 que es registraven ahir i suma una defunció més d'un malalt hospitalitzat, amb una desena en total en la segona onada.

Setze dels positius estan ingressats a la Fundació Sant Hospital i 106, catorze nous respecte el total de dimarts, estan aïllats als domicilis. Per primera vegada des de l'agost aquest global supera el centenar de contagiats a casa, segons les dades que actualitza l'ajuntament.

L'afectació de la pandèmia comporta que hi hagi 314 persones confinades a casa pendents de rebre el resultat de la prova de diagnòstic o per haver tingut contacte estret amb un infectat, amb 36 afectats més que ahir en aquesta situació. La capital alturgellenca va registrar ahir un brot al consell comarcal amb 6 positius i 7 confinats per contacte directe i avui s'ha de sotmetre a un cribratge tot el personal de l'organisme que treballa a l'edifici del passeig.

La taxa de reproducció del coronavirus es manté com ahir en 1,39 després del fort augment que ha registrat des de divendres, quan l'índex se situava en 0,69. I la pressió sanitària a la Seu és elevada ja que als 16 ingressats per Covid, per als que hi ha 22 llits disponibles, se sumen vuit pacients hospitalitzats per altres malalties i que mantenen ocupades la meitat dels llits habilitats per a la resta de patologies.

tracking