x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
PARRÒQUIES

Francesc Camp, nou director general del Palau de Gel

El cònsol havia assumit les funcions per la baixa de Mònica López 
La pista de gel canillenca.

Palau de Gel a Canillo

La pista de gel canillenca.

ARXIU
Actualitzada 10/11/2020 a les 10:57
El cònsol major de Canillo, Francesc Camp, és el nou director general del complex esportiu i social del Palau de Gel. El cònsol substitueix Mònica López, que havia arribat al càrrec l’any 2018 després de Francesc Oriol, i de la qual s’ha decidit procedir a l’acomiadament per “un canvi d’estratègia del centre esportiu”, segons van apuntar fonts comunals al Diari.

Camp, que no percep cap remuneració per la nova funció, havia pres el càrrec de director general des del seu nomenament com a cònsol el mes de gener passat, tot i que no de manera oficial, després que la fins ara gestora del complex es trobés de baixa. És en part per aquest motiu que la corporació ha decidit prescindir del seu treball i nomenar el cònsol nou responsable del complex. En cap cas, segons van assegurar les fonts comunals, el canvi ha estat per motius disciplinaris o per desacord amb la gestió que duia a terme López.

Així, el comú ha indemnitzat la fins ara directora tal com fixa la llei i ara serà el cònsol qui decidirà el full de ruta que ha de seguir el Palau de Gel. De fet, el càrrec semblaria que no és temporal, sinó que l’equip comunal no té cap intenció de cercar una nova persona que pugui ostentar-lo.

No s’ha d’oblidar que la decisió del cònsol i l’interès cap a una nova estratègia sobre el seu funcionament arriba a poc més d’un mes i i mig perquè venci el contracte de lloguer amb els propietaris del terreny damunt el qual es troba l’equipament.

Des del comú, una vegada més, van avançar que no volien fer declaracions envers les negociacions que s’estan duent a terme amb els privats. Camp ja va informar en el seu moment que volia preservar la discreció, en part per petició dels propietaris.

Tot i això, sembla que els contactes estan sent molt lents i que a hores d’ara hi ha incertesa sobre quina serà la decisió i si hi haurà una renovació del contracte o no.
Etiquetes
Veure’n més
39
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts