Pandèmia mundial

Defunció d'un pacient amb Covid i 10 ingressats a l'UCI

Salut notifica mig centenar de positius detectats en un dia

Hospital, Ambulància

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministeri de Salut ha informat de la defunció d'un malalt afectat per la Covid-19 que estava hospitalitzat en les últimes hores que deixa el balanç de víctimes de la pandèmia en 73 òbits. Vint dels decessos corresponen a la segona onada de contagis que va començar el 13 de juliol.

La pressió hospitalària ha augmentat en les últimes hores amb l'ingrés de dos pacients més amb coronavirus a la unitat de cures intensives que arriba a 10 malalts, dels quals vuit necessiten ventilació mecànica, ahir n'eren set, segons ha informat el SAAS a les xarxes socials.

El total d'afectats per coronavirus a l'hospital s'ha reduït en una persona respecte les dades d'ahir i dels 40 hospitalitzats n'hi ha 30 que es troben a habitacions de planta. Són tres afectats menys dels que hi havia en l'actualització de dimecres.

La xifra de positius creix en mig centenar de persones respecte les dades d'ahir i enfila l'acumulat d'incidència de l'epidèmia a 4.567 afectats, amb 3.710 casos diagnosticats en la segona onada. El nombre de recuperacions creix avui perquè els malalts actius baixen a 1.234, 68 menys que el global d'ahir a la tarda.

La situació a l'àrea de geriatria de pacients amb el virus a El Cedre ha baixat d'ocupació ja que suma 17 residents del centre davant dels 21 que hi havia ahir a la tarda. El ministre Joan Martínez Benazet va explicar ahir que hi havia tres padrins del centre en situació complexa i cinc altes previstes per avui.

tracking