x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Sistema financer

El responsable de selecció de fons de MoraBanc, premi a 'Selector de l'any'

Juan Hernando ha estat guardonat per la publicació especialitzada RankiaPro, on hi han votat més de 3.500 professionals del sector
Actualitzada 29/10/2020 a les 18:08
El responsable de selecció de fons de MoraBanc, Juan Hernando, ha estat guardonat amb el premi “Selector del any” per la publicació financera especialitzada espanyola RankiaPro. El premi es decideix arran de la votació de més de 3.500 professionals del sector, i per la repercussió que ha tingut cada nominat a les xarxes socials especialitzades. El resposable de MoraBanc ha estat el més valorat d’una selecció en la qual hi havia representants de firmes com Mapfre, Abanca, BBVA AM, entre d’altres.

Hernando ha destacat tot l'equip de MoraBanc per assolir el premi, i afegeix aquest premi a d'altres que ha rebut els darrers anys, com ara ser reconegut en tres ocasions com un dels 10 millors selectors de fons del mercat espanyol per Funds People. També ha estat inclòs en la llista dels 100 més influents d'Europa per Citywire. 

Hernando es va incorporar a MoraBanc el 2015 i actualment és assessor del fons Mora Manager Selection Fund Global Equity. A més, participa habitualment com a expert en articles de mitjans de comunicació de referència i és un dels ponents habituals en els webinars oberts que MoraBanc organitza per internet des de que va començar la pandèmia del COVID-19.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts