TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Solidaritat

Vives envia un missatge de condol als francesos per l'atemptat a Niça

Un home ha matat tres persones amb un ganivet dins la basílica de Notre Dame de la localitat francesa mentre cridava "Al·là és gran"

Els Coprínceps aproven un indult de 6 mesosFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, ha enviat un missatge de condol i solidaritat al copríncep francès i president de la República de França, Emmanuel Macron, arran de l'atemptat que s'ha viscut avui a Niça. "Profundament entristit en conèixer la notícia del bàrbar atemptat terrorista ocorregut aquest matí a la catedral de Notre Dame de Niça, us faig arribar el sincer condol del poble andorrà, el de les seves autoritats i el meu propi pels morts, així com la meva solidaritat amb els ferits i les seves famílies" ha declarat Vives. El Copríncep ha condemnat aquests actes i ha reafirmat al poble francès el seu suport i les seves pregàries per a totes les persones "de bona voluntat" i per a les víctimes i els seus familiars.

França ha partit avui un nouatemptat ala basílica deNotre Damede Niça on han mort tres persones després que un home els ataqués amb un ganivet dins del temple mentre cridava "Al·làés gran". L'agressor ha estat detingut per la policia i traslladat a un hospital per una ferida de bala. L'executiu francès ha activat l'alerta màxima terrorista després d'aquest atac.

tracking